MEDIA

Här är ett urval av artiklar om Smygträning för stillasittare ur fackpress, veckopress och dagstidningar och ett par recensioner. Sist står vilka radio- och tv-program författarna har medverkat i.

Läs våra pressklipp!

Klicka på någon av länkarna nedan för att läsa pressklippet som pdf:

Radio och TV

P4 Extra med Lotta Bromé, 16 maj 2011

Morgon i P4 17 nov 2009

SR P1 Kropp och själ
Sök under “Poddradio, 15 dec 2009”

SVTs Fråga Doktorn, november/december 2010

………………………………………………..

Recensioner av boken

Jag rekommenderar varmt denna lilla men mycket innehållsrika och viktiga bok till var och en av oss som vill göra något viktigt av vårt eget stillasittande eller bli bättre på att inspirera våra patienter att motverka de negativa hälsoeffekterna av stillasittande.
 Professor Mai-Lis Hellénius, Karolinska Institutet


Passar alla åldrar
“Instruktionerna är klara och tydliga och boken är illustrerad med charmiga teckningar. Det är en trevlig och användbar bok i behändigt fickformat som kan passa stillasittare i alla åldrar.”
 Bibliotekstjänst

………………………………………………..

Ord från användare

Friskvårdsdag på stadsbyggnadsförvaltningen i Helsingborg“På vår gemensamma friskvårdsdag fick medarbetarna denna trevliga och inspirerande bok som en extra bonus. Det var mycket uppskattat!” Agneta Hammer, stadsbyggnadsdirektör
……………………………………………….

”Vilken härlig bok och vilka roliga teckningar och vilken bra text och vilken bra titel Smygträning…!! Fin julklapp, present mm.”

 Anneli Vainikainen, ergonom, sjukgymnast, AB Previa
…………………………………………………